Як з мангалу: кабачки в банці з ноткою шашлику
Ідеальна закуска до святкового столу

Як з мангалу: кабачки в банці з ноткою шашлику / Фото: Pixels
Цей рецепт – це справжня знахідка для тих, хто хоче зберегти смак літа у банці. Смажені кабачки з овочами, щедро приправлені спеціями та легким оцтовим маринадом, виходять ароматними й соковитими. Вони чудово смакують як самостійна закуска, так і як доповнення до мʼяса чи картоплі. Готується просто, а взимку відкриваєш банку, а на столі справжнє свято!
Інгредієнти:
- 2 кг кабачків
- 300 г цибулі
- 1 солодкий перець
- 6 зубчиків часнику
- 15 г солі
- 30 г цукру
- 30 г приправи до шашлику
- 1 ч. л чорного перцю
- 50 мл оцету 9%
Спосіб приготування:
- Кабачки нарізаємо кільцями. Розігріваємо сковорідку і смажимо на ній кабачки з обох сторін.
- Цибулю та болгарський перець також нарізаємо кільцями.
- Обсмажені кабачки перемішуємо з усіма іншими інгредієнтами і даємо постояти десь 3-4 години, щоб все добре промаринувалось.
- Викладаємо в баночки, стерелізуємо 15-20 хвилин, добре закручуємо, перевертаємо, накриваємо і даємо охолонути. Смачного!
Також читайте: Зимовий делікaтес з городу: солодкі огірки, які можуть стати новою класикою
Джерело:
Instagram: juli_co.ok
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні