ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як з мангалу: кабачки в банці з ноткою шашлику

Рецепти 09:02 - 08 серпня 2025

Ідеальна закуска до святкового столу

Як з мангалу: кабачки в банці з ноткою шашлику / Фото: Pixels

Як з мангалу: кабачки в банці з ноткою шашлику / Фото: Pixels

Цей рецепт – це справжня знахідка для тих, хто хоче зберегти смак літа у банці. Смажені кабачки з овочами, щедро приправлені спеціями та легким оцтовим маринадом, виходять ароматними й соковитими. Вони чудово смакують як самостійна закуска, так і як доповнення до мʼяса чи картоплі. Готується просто, а взимку відкриваєш банку, а на столі справжнє свято!

Інгредієнти:

  • 2 кг кабачків
  • 300 г цибулі
  • 1 солодкий перець
  • 6 зубчиків часнику
  • 15 г солі
  • 30 г цукру
  • 30 г приправи до шашлику
  • 1 ч. л чорного перцю
  • 50 мл оцету 9%

Спосіб приготування:

  1. Кабачки нарізаємо кільцями. Розігріваємо сковорідку і смажимо на ній кабачки з обох сторін.
  2. Цибулю та болгарський перець також нарізаємо кільцями.
  3. Обсмажені кабачки перемішуємо з усіма іншими інгредієнтами і даємо постояти десь 3-4 години, щоб все добре промаринувалось.
  4. Викладаємо в баночки, стерелізуємо 15-20 хвилин, добре закручуємо, перевертаємо, накриваємо і даємо охолонути. Смачного!

Також читайте: Зимовий делікaтес з городу: солодкі огірки, які можуть стати новою класикою

Джерело: Instagram: juli_co.ok

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин