ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Забудьте про нудні заготовки: створіть кулінарний шедевр з кабачків та грибів на холодну пору року

Рецепти 11:40 - 24 липня 2025

Цей салат ідеально доповнить будь-яку страву або стане чудовою самостійною закускою

Забудьте про нудні заготовки: створіть кулінарний шедевр з кабачків та грибів на холодну пору року

Салат із кабачків і печериць на зиму/Фото: кадр з відео

Забудьте про нудні консервації: поєднання молодих кабачків та ароматних печериць створює дивовижну гармонію смаку, яка ідеально доповнить будь-яку страву або стане чудовою самостійною закускою. Готується він дивовижно просто, а результат перевершить усі ваші очікування.

Це не просто чергова банка в погребі, це справжній вибух літнього аромату та ніжності, що зігріватиме вас у холодні місяці.

Рецепт салату із кабачків і печериць: інгредієнти

  • Кабачки - 3 кг
  • Печериці - 1 кг
  • Цибуля, морква - по 0,5 кг
  • Соус "Сацебелі" - 1 баночка
  • Сіль - 2,5 ст.л.
  • Цукор - 200 г
  • Олія - 200 мл
  • Оцет 9% - 100 мл
  • Сіль часникова з травами та сухий мелений часник за смаком

Спосіб приготування салату із кабачків і печериць:

  1. У 10 л каструлю виливаєте 1 скл. олії, туди кидаєте моркву, порізану соломкою, цибулю. Тушити 5-7 хв.
  2. Далі додаєте гриби (великими кубиками), тушити 10 хвилин.
  3. Потім додайте великими кубиками кабачки, цукор, 2,5 ст.л. солі, оцет, і соус Сацебелі та спеції.
  4. Все перемішати і тушити 30-40 хв., розкладаєте у стерилізовані банки, смачного!

Набридли одноманітні консервації? Тоді цей рецепт — саме для вас! Маринований виноград — це не просто закуска, це справжній вибух смаку, який здивує ваших гостей та додасть пікантності будь-якій страві.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин