Зимовий делікaтес з городу: солодкі огірки, які можуть стати новою класикою
Ви подивитеся на цей овоч по-новому

Зимовий делікaтес з городу: солодкі огірки, які можуть стати новою класикою/Фото: depositphotos
Рецепт солодких огірків — це справжнє відкриття для тих, хто втомився від звичайних кислих маринадів. Овочі мають ідеальний баланс смаків та зберігають хрусткість.
Солодкі огірки мають унікальний освіжаючий смак з легкою карамельною ноткою. Вони менш агресивні для шлунка, ніж приготовані в кислому маринаді, тому підходять навіть людям з чутливим травленням. Ця заготовка займе своє стабільне місце у вашому погребі.
Що треба:
- Огірки
- 3 ст. л. оцту
- 3 ст. л. цукру
- 1 ст. л. солі
- 1 паросолька кропу
- 1 зубчик частику
- шматочок хрону або гострого перцю
Приготування:
Огірки потрібно підготувати як звичайно. Помите їх і накладіть в банки ємністю 1 літр. В кожну банку додайте сіль,оцет і цукор. Залийте холодною водою і стерилізуйте у киплячій воді 15 хв.
Закрийте банки консервними кришками,переверніть і накрийте чимось теплим. Кілька годин банки мають так простояти.
Найкраще ці огірки поєднуються із м’ясом, салом, стравами з печінки. Також вони чудово смакують з вареною або смаженою картоплею та пюре. Солодкі консервовані огірки чудово підходять як наповнення для бутербродів. Їх можна накласти на хліб з паштетом, до ковбаси або іншої холодної нарізки. Такі огірки також можна додавати до салатів або вживати як самостійну страву.
Раніше ми писали, як приготувати торт для м'ясоїдів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!