ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Зимовий делікaтес з городу: солодкі огірки, які можуть стати новою класикою

Рецепти 19:08 - 07 серпня 2025

Ви подивитеся на цей овоч по-новому

Зимовий делікaтес з городу: солодкі огірки, які можуть стати новою класикою

Зимовий делікaтес з городу: солодкі огірки, які можуть стати новою класикою/Фото: depositphotos

Рецепт солодких огірків — це справжнє відкриття для тих, хто втомився від звичайних кислих маринадів. Овочі мають ідеальний баланс смаків та зберігають хрусткість.

Солодкі огірки мають унікальний освіжаючий смак з легкою карамельною ноткою. Вони менш агресивні для шлунка, ніж приготовані в кислому маринаді, тому підходять навіть людям з чутливим травленням. Ця заготовка займе своє стабільне місце у вашому погребі.

Що треба:

  • Огірки
  • 3 ст. л. оцту
  • 3 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. солі
  • 1 паросолька кропу
  • 1 зубчик частику
  • шматочок хрону або гострого перцю

Приготування:

Огірки потрібно підготувати як звичайно. Помите їх і накладіть в банки ємністю 1 літр. В кожну банку додайте сіль,оцет і цукор. Залийте холодною водою і стерилізуйте у киплячій воді 15 хв.

Закрийте банки консервними кришками,переверніть і накрийте чимось теплим. Кілька годин банки мають так простояти.

Найкраще ці огірки поєднуються із м’ясом, салом, стравами з печінки. Також вони чудово смакують з вареною або смаженою картоплею та пюре. Солодкі консервовані огірки чудово підходять як наповнення для бутербродів. Їх можна накласти на хліб з паштетом, до ковбаси або іншої холодної нарізки. Такі огірки також можна додавати до салатів або вживати як самостійну страву.

Раніше ми писали, як приготувати торт для м'ясоїдів.

Джерело: cookpad

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин