Дієтолог розповіла, який маринад для шашлику небезпечний для здоров'я
Неправильний маринад може стати отрутою

Автор: samer daboul/Фото: Pexels
Глава наукової ради Асоціації дієтологів України Олександра Кириленко заявила, що:
Найнеправильніший маринад - це кефір або інші кисломолочні продукти. Не можна залишати маринуватися м'ясо на добу, оскільки всі повноцінні білки і залізо втрачають свою структуру і корисні властивості, і ви отримаєте даремний продукт.
Вона запропонувала альтернативний "здоровий" маринад, який ідеально замінить кисломолочну продукцію. У нього входить: цибуля, кмин, зелень.
Дієтолог розповіла, чим загрожує неправильний маринад:
При зіткненні крові з кисломолочної продукцією, якщо на вулиці тепло, висока ймовірність розвитку кишкових хвороботворних бактерій. Тому є великий ризик отруїтися.
Раніше ми повідомили, що вчені довели пагубний вплив червоного м'яса.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!