Названо м'ясо, яке категорично не можна заморожувати: краще викинути
Мало хто знає, що в деяких випадках звичайне м'ясо може перетворитися на справжню отруту для здоров'я

Експерти розповіли, яке м'ясо варто відправити в урну, а не в морозильник / Фото: Freepik
Заморожування м'яса в домашніх умовах — процес знайомий кожній господині, адже нерідко люди створюють запаси, щоб заощадити або заздалегідь мати під рукою шматочок філе чи вирізки.
Деталі
Однак не все м'ясо є сенс заморожувати. На думку американської дієтологині Челсі Едвардс, якщо продукт перебував поза холодильником понад дві години, то його краще відправити прямо в урну.
Таке м'ясо може спровокувати харчові захворювання, наголосила експертка у царині здоров'я, тому для власної безпеки його бажано викинути, а не їсти.
Щоб уникнути подових казусів, слід правильно розморожувати м'ясо, адже за дотримання певної техніки його можна знову заморожувати і зберігати ще кілька діб.
Під час заморожування смакові якості та текстура м'яса можуть змінитися, проте його вживання вважається безпечним. Але під час заморожування та розморожування цінна волога втрачається, через що продукт стає занадто жорстким.
Раніше дієтологиня назвала найкорисніше для здоров'я м'ясо.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!