Сезон алергії: які продукти полегшать симптоми хвороби
Три головних інгредієнта при алергії

фото: pexels
Зараз весна в самому розквіті. З пробудженням природи настає сезон алергій. Ви можете не страждати від хвороби, а взяти ситуацію під контроль і поліпшити свій стан.
Деякі продукти здатні зменшити симптоми алергії. Вживання цих речовин рекомендується почати до появи алергічних симптомів.
Куркума
Ця приправа славиться своїми протизапальними властивостями. Її активний інгредієнт куркумін зменшує запалення і може допомогти мінімізувати набряк і роздратування, викликані алергічним ринітом.
Риба
Жирні кислоти беруть участь в побудові клітин, захищають їх від шкідливих впливів і зміцнюють клітинну мембрану.
Какао
Навесні сміливо вживайте какао і темний шоколад з високим вмістом цього інгредієнта.
Раніше ми розповідали, як захистити себе від кліщів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!