Відсутність риби у раціоні впливає на організм гірше, ніж куріння- дослідження
Дефіцит риби негативно впливає на здоров'я і скорочує життя

Фото: Unsplash/ Автор - Tapan Kumar Choudhury
Група дослідників з Канади з'ясувала, що нестача в організмі жирних кислот Омега-3 негативно впливає на здоров'я людини. Вчені дійшли висновку, що регулярне вживання риби може продовжити життя на кілька років.
Вчені з'ясували, що відсутність у раціоні достатньої кількості жирних кислот скорочує тривалість життя на 5 років. У той час як курці живуть в середньому на 4 роки менше.
Вживання риби має позитивний вплив на серце і скорочує у крові кількість згустків. Рівень жирних кислот в організмі людини має становити мінімум 8%.
Відзначається, що у жителів Японії рівень жирних кислот Омега-3 значно перевищує 8%. У цій країні тривалість життя людей більше на 5 років, ніж у жителів США, рівень жирних кислот в їх організмі нижче 5%.
Раніше ми інформували, довгі розмови по телефону провокують розвиток раку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!