Фахівці попередили про небезпеку вживання гарячого чаю
Як гарячий чай впливає на наш організм

фото pixabay.com
Турецькі вчені вивчили вплив гарячого чаю на організм людини. В ході випробування фахівці спостерігали за групою з 50 тисяч осіб з країн, в яких традиційно вживають гарячі напої.
Спеціаліст в області гастроентерології Ведат Герал розповів, що регулярне вживання напою, температурою вище 65 градусів підвищує ризик виникнення раку стравоходу.
Доктор наголосив, що основною причиною виникнення раку стравоходу є генетична схильність, але гарячий чай може погіршити хворобу.
Також в 2019 фахівці Американського онкологічного товариства повідомили, що щоденне вживання гарячого чаю підвищує ризик виникнення раку стравоходу на 90%. Для цього достатньо вживати 700 мілілітрів розігрітого до 60 градусів чаю в день.
Раніше ми розповідали, які напої можуть призвести до серцевого нападу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!