Продукти квітня: які корисні салати радять експерти
#знаїмо що їмо — кожного місяця

До продуктів місяця експерти порталу радять зарахувати ревінь, зелену цибулю та молодий часник
Обирати сезонні та локальні продукти — одне із правил здорового харчування, яке завжди радять нутриціологи. Чому?
Деталі
Бо так ваш організм отримає найсвіжіші продукти з найбільшою кількістю поживних речових.
Але ж можна посперечатися — мовляв, не кожен сезон маємо урожай овочів та фруктів. Розібратися з тим, що сезонного можна додати в раціон щомісяця, допоможе "Корисний календар" на порталі ЗнаЇмо.
Приміром, квітень. Так, ще не літо, аби досхочу насолоджуватися свіжими салатами, і в нашому раціоні досі багато продуктів тривалого зберігання — як-от сочевиця, рекордсменка за кількістю рослинного білка, чи така улюблена нами вівсянка (найкраще обирати цільну).
Однак до продуктів місяця експерти порталу радять зарахувати ревінь, зелену цибулю та молодий часник — і по-максимуму використовувати їх в салатах.
Що зручно у календарі: є інформація про користь кожного продукту й рекомендації, як цю користь максимально зберегти у стравах. А ще підібрані вони так, аби зберігати баланс овочів, зелені, зернових, які так потрібні і дітям, й дорослим.



Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!