Голандські вчені вивели гібридні огірки, які можна смажити
Овочі не втрачають хрусткості під час смаження

Виведено гібридні огірки, які можна смажити/Фото: Pixabay
Голандська компанія вивела огірки, які готуються методом смаження. Їх можна смажити, і при цьому вони так само хрумтять.
Назва сорту – Wokcue. Його винайшли селекціонери з Нідерландів. Після прожарювання на сковороді огірки залишаються такими ж твердими, зберігаючи форму.
Новинку вже встигли протестувати. У цілому нині випробування показали позитивні результати. Вчені кажуть, що, швидше за все, огірки припадуть до душі вегетаріанцям.
До речі, традиційні сорти огірків для смаження не підходять, тому що всередині багато рідини. Хоча в деяких азіатських країнах смажать і звичайні огірки, перед тим вичищаючи серцевину.
Раніше ми писали, що київський селекціонер виростив редьку рекордних розмірів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!