Ресторанний лайфхак: як "оживити" зів’ялу зелень за одну ніч
У такий простий спосіб можна врятувати зелень та овочі

Як освіжити зів'ялу зелень/Фото: Pixabay
Часто трапляється, що свіжа зелень починає в'янути, втрачаючи свою свіжість та текстуру. Виявляється, її можна «оживити» двома копійчаними продуктами. Український кухар поділився лайфхаком на прикладі капусти.
Деталі
Зів’ялу зелень повністю замочіть у холодній воді, додайте до неї лід та сіль. Сіль з льодом вступають у реакцію і температура води одразу падає. Капусту залиште на ніч у холодильнику, на ранок вона буде як свіжа.
Цей спосіб можна використовувати і для інших продуктів. Таких як шпинат, рукола, морква тощо. А для салату вистачить двох годин у розчині.
Карамель є доказом того, що кулінарія - це свого роду магія. Але приготування карамелі може бути складним для освоєння і навіть небезпечним, якщо поводитися з нею неправильно. Раніше ми розповідали, як приготувати карамель та уникнути невдач.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!