Як зробити гречку максимально корисною - порада експерта
Щоб зварити смачну і максимально корисну гречану кашу, потрібно знати деякі тонкощі

Фото: Рixabay/ Автор - Margo Lipa
Дієтолог і нутриціолог Анна Білоусова розповіла, як зробити гречку максимально корисною. Експерт поділилася порадами, які допоможуть вам приготувати смачну і максимально корисну гречану кашу.
Основним мікроелементом, за який цінують гречку, є залізо. У 100 грамах гречаної крупи міститься більше 7 мг заліза, при цьому добова потреба людини в цьому компоненті становить від 15 мг.
Експерт радить спочатку трохи підсмажити гречку на сухій сковороді до появи аромату крупи, а потім відварити її на невеликому вогні. Також дієтолог порадила додавати до крупи паприку або томати, ці продукти дозволять залізу швидше засвоюватися.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!