Як вивести з м'яса усю "хімію": проста порада, яка зробить ваші страви кориснішими
Для того, щоб вивести усі токсини з м'яса не потрібно якихось спеціальних засобів чи інгредієнтів

Як вивести "хімію" з м'яса/Фото: Amilcar Orfali/Getty Images
У наш час важко знайти м'ясо від тварини, яку б за життя не годували різноманітною "хімією": гормонами, антибіотиками, кормами з добавками та іншими препаратами. Для тварин ці засоби зазвичай не приносять відчутної шкоди, проте, потім у вигляді спожитого м'яса можуть нанести шкоду здоров'ю людини.
Ми розповімо вам простий кулінарний лайфхак, який допоможе очистити м'ясо від токсинів та зробить ваш раціон кориснішим для організму.
Як вивести з м'яса усі токсини
Для того, щоб очистити м'ясо від "хімії" вам знадобиться лише вода, сіль і трохи часу. Розчиніть 40 грамів звичайної солі у літрі холодної води й залийте розчином м'ясо. Протримайте м'ясо у воді годину, а потім витягніть і добре промийте.
Покладіть м'ясо у каструлю знову й залийте свіжим розчином ще на 30 хвилин. Промийте після цього м'ясо і проваріть його у чистій киплячій воді 1 хвилину. Ще раз промийте і сміливо готуйте з нього будь-які страви.
Ми також публікували лайфхак про те, як швидко відмити ручки кухонної плити.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!