Як зварити манну кашу без грудочок: 3 поради від українських господарок
Дуже мало хто вміє варити манну кашу правильно, що помітно впливає на її смак

Як зварити манну кашу без грудочок. Фото: Getty images
Дуже багатьом манна каша знайома з дитинства як щось незрозуміле з грудочками. Однак насправді ця страва є корисною і смачною, і щоб її приготувати, треба дотримуватися деяких правил.
Процес приготування
Cкладові
- Молоко (можна взяти воду) — 1 л.
- Манна крупа — 6 ст. л.
- Сіль чи цукор — за смаком.
Процес приготування є досить простим, так як ця каша не потребує тривалого варіння.
- У каструлю потрібно налити молоко та на вогні довести до кипіння. Слідкуйте за тим, щоб воно не втекло.
- Додайте манну крупу і постійно помішує.
- Наприкінці додайте сіль або цукор за смаком.
- Після того, як кашу зняли з вогню, найкраще укутати каструлю рушником і залишити на 10-15 хвилин, щоб крупа набухла.
Корисні лайфхаки
Існує три прості правила, які дозволять не зіпсувати кашу. По-перше, перед тим, як наливати молоко в каструлю, її необхідно ополоснути холодною водою. Це дозволить молоку не пригоряти.
Другим важливим правилом є необхідність всипати крупу тонким струменем, а потім постійно помішувати. Цей лайфхак спрямований на те, щоб уникнути грудок у каші. По-третє, манну кашу завжди треба варити на повільному вогні.
Все це дозволить розвіяти погані спогади про манну кашу з дитинства.
Ми ділилися, як можна використати фен в побутових ситуаціях. Ловіть лайфхаки!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!