ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як зварити манну кашу без грудочок: 3 поради від українських господарок

Суспільство 12:51 - 13 лютого 2023

Дуже мало хто вміє варити манну кашу правильно, що помітно впливає на її смак

Як зварити манну кашу без грудочок. Фото: Getty images

Як зварити манну кашу без грудочок. Фото: Getty images

Дуже багатьом манна каша знайома з дитинства як щось незрозуміле з грудочками. Однак насправді ця страва є корисною і смачною, і щоб її приготувати, треба дотримуватися деяких правил.

Процес приготування

Cкладові

  • Молоко (можна взяти воду) — 1 л.
  • Манна крупа — 6 ст. л.
  • Сіль чи цукор — за смаком.

Процес приготування є досить простим, так як ця каша не потребує тривалого варіння.

  1. У каструлю потрібно налити молоко та на вогні довести до кипіння. Слідкуйте за тим, щоб воно не втекло.
  2. Додайте манну крупу і постійно помішує.
  3. Наприкінці додайте сіль або цукор за смаком.
  4. Після того, як кашу зняли з вогню, найкраще укутати каструлю рушником і залишити на 10-15 хвилин, щоб крупа набухла.

Корисні лайфхаки

Існує три прості правила, які дозволять не зіпсувати кашу. По-перше, перед тим, як наливати молоко в каструлю, її необхідно ополоснути холодною водою. Це дозволить молоку не пригоряти.

Другим важливим правилом є необхідність всипати крупу тонким струменем, а потім постійно помішувати. Цей лайфхак спрямований на те, щоб уникнути грудок у каші. По-третє, манну кашу завжди треба варити на повільному вогні.

Все це дозволить розвіяти погані спогади про манну кашу з дитинства.

Ми ділилися, як можна використати фен в побутових ситуаціях. Ловіть лайфхаки!

Джерело: УНИАН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин