Вчені вивели унікальний сорт кукурудзи: можна їсти сирою
Вона є більш солодкою, ніж інші сорти

Вчені з В'єтнаму вивели унікальний сорт кукурудзи/Фото: Getty images
В'єтнамські вчені створили сорт солодкої кукурудзи, яку можна їсти без термічної обробки.
Деталі
За словами дослідника з Інституту дослідження та розвитку рослин В'єтнаму Національного університету сільського господарства Нгуен Ван, у новому сорті досить велика кількість води та трохи крохмалю.
Смак сирого сорту кукурудзи схожий на стиглі фрукти і набагато вищий, ніж смак звичайної солодкої кукурудзи. Попри те, що в ній досить багато цукру, його можна споживати навіть людям, які дотримуються дієти.
Раніше ми писали, кому не можна пити воду з лимоном. Нутриціолог попередила про наслідки для організму після вживання такого напою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!