Нереально смачно: рецепт кабачкового рулету, який підходить на свята
Така страва запросто стане однією з прикрас святкового столу

Популярна кулінарна блогерка поділилася простим рецептом кабачкового рулету / Фото: instagram.com/recepty_przepisy
Цей рецепт кабачкового рулету кожна господиня може модифікувати на свій розсуд і додати ті продукти, які безумовно сподобаються близьким і друзям.
Кулінарна блогерка опублікувала версію без м'ясної начинки, але за бажанням ви зможете запросто перетворити цей рулет на божественне частування для любителів соковитих страв із додаванням курки або індички.
Інгредієнти
- Кабачок — 700 г;
- Яйце — 3 шт;
- Сметана — 2 ст.л;
- Борошно — 4 ст.л;
- Сіль, перець.
Для начинки:
- Плавлений сирок — 3 шт;
- Часник — 4 зубчики;
- Майонез — 3 ст.л;
- Кріп — 1 пучок;
- Помідор — 3 шт;
- Сіль, перець, паприка.
Рецепт кабачкового рулету на свята
- Натріть кабачки на крупній тертці, а потім злегка посоліть і дайте постояти близько 15 хвилин. Сік, що утворився, потрібно злити.
- Збийте яйця з чорним меленим перцем, сіллю і сметаною.
- З'єднайте їх із кабачками та замісіть тісто за допомогою вінчика. Перелийте на накрите пергаментним папером деко і розрівняйте.
- Відправте випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин і охолодіть.
- Для начинки пропустіть через прес часник, кріп дрібно посічіть, помідори наріжте дрібними смужками й змішайте з іншими продуктами.
- Викладіть начинку на корж і розподіліть по поверхні, щоб вона повністю покрила його.
- Згорніть рулет і загорніть у харчову плівку.
- Відправте постояти в холодильник хоча б на 2 години, після чого можна нарізати рулет на порції та подавати до столу.
Раніше ми дізналися, як приготувати слойки з шинкою, сиром і броколі.
Джерело:
instagram.com/recepty_przepisy
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні