Салат з куркою, яблуком та чорносливом
Цікава страва для святкового і буденного столу

Фото з https://unsplash.com/
Салати зі свіжими фруктами та овочами врізноманітнюють меню та роблять його корисним.
Що треба
- Філе куряче (відварене або запечене) — 1 шт
- Яблуко (невелике) — 1 шт
- Чорнослив — 5-7 шт
- Сир твердий — 50 г
- Часник — 1 зуб.
- Майонез
- Сіль
- Куркума
- Суміш перців
Приготування
Приготуйте філе. Ви можете відварити його або запекти. Другий варіант вийде смачнішим. Посоліть, обсипте спеціями, наріжте.
Чорнослив, яблуко та сир наріжте дрібними шматочками. Змішайте всі інгредієнти, додайте майонез та всі спеції за смаком. Сіль краще додавати в самому кінці, щоб не всипати забагато, адже куряче м'ясо і сир дадуть свою солоність.
Перед подачею салат можна посипати колотими грецькими горішками.
Раніше ми писали, як готувати слойки з шинкою, сиром та броколі.
Джерело:
ТГ-канал Кулінарні рецепти
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні