Закуска зі шпротами та сиром у лаваші
Традиційні інгредієнти в новому поєднанні

Фото з https://www.pexels.com/
На приготування закуски йде мінімальна кількість часу.
Що треба
- Лаваш тонкий — 1 упаковка.
- Шпроти — 1 банка.
- Яйце куряче — 2 шт.
- Сир твердий — 40 грамів
- Часник — 2 зубчика
- Огірок солоний — 2 шт.
- Кріп
- Майонез
- Сіль
Приготування:
Наріжте лаваш на квадратики розміром 10*10 см. Кожен квадратик переріжте на трикутники, кожен з них згорніть в трубочку та скріпіть зубочисткою. Робіть це таким чином, щоб всередині залишився простір для начинки.
Заготовки з лаваша викладіть на деко та поставте в розігріту духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів. Це потрібно для того, щоб вони підсушилися. Після цього можна прибирати зубочистки. Лаваш добре триматиметься без них.
Для начинки натріть сир, відварені яйця, часник. Заправте інгредієнти майонезом та перемішайте. Шпроти викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати з них зайву олію.
У кожну трубочку з лаваша покладіть рибку хвостом нагору і солоний огірок, нарізаний брусочком. Зверху накладіть сирну начинку. Потім переверніть трубочку і докладіть сирної начинки з боку дна.
В самому кінці прикрасьте закуску кропом.
Раніше ми писали, як приготувати слойки з шинкою, сиром та броколі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!