Знахідка для тих, хто не любить витрачати багато часу: рецепт бургер-супу
Готується швидко та просто

Рецепт бургер-супу / Фото: Pixabay
Рецепт цього супу не вимагає витрат зайвого часу, адже для нього не треба варити бульйон. Його можна приготувати швидко й просто, а наприкінці отримати дуже смачну страву.
Вам знадобиться:
- 300 г телячого фаршу
- середня цибулина
- 3 картоплини
- 3 столових ложки томатної пасти
- 160 г плавленого сиру "Янтар"
- півтора-два літри води
- 2 лаврових листочки
- рослинна олія
- сухарики та кріп для подачі
- сіль та перець
Спосіб приготування:
- У каструлі обсмажте порізану цибулю. Через 5 хвилин додайте фарш і перемішайте. Додайте томатну пасту, сіль та перець. Ретельно перемішайте, розбиваючи грудки фаршу. Смажте 10 хвилин, періодично помішуючи.
- Карп толю наріжте кубиками і додайте в каструлю, залийте водою. Накрийте кришкою і варіть до м'якості картоплі.
- У миску налийте трохи рідини з супу й додайте туди плавлений сир. Пробийте блендером. Влийте в основний суп і перемішайте. Додайте лавровий лист, накрийте кришкою й дайте покипіти ще кілька хвилин.
- Подавайте суп з сухариками та кропом.
Нещодавно ми ділилися рецептом м'яса по-французьки.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні