Креветки, обсмажені з соєвим соусом та часником
Від страви не відтягнеш за вуха

Фото з https://www.pexels.com/
Креветки такого приготування виходять ніжними і при цьому пікантними.
Що треба:
- Креветки — 400 г
- Соєвий соус — 50 мл
- Оцет рисовий — 1.5 ст. л.
- Імбир сухий — 1.5 ч. л.
- Кунжут — 1 ч. л.
- Часник — 3 зуб.
- Цукор коричневий — 3 ст. л.
- Перець чилі (пластівці)
- Олія рослинна (для смаження) — 2 ст. л.
Приготування:
Розморозьте креветки і почистьте їх. Потім обсмажте, перемішуючи на добре розігрітій сковороді з олією 2 хвилини. Вогонь має бути сильним.
Додайте до креветок давлений часник і обсмажуйте ще хвилину. Додайте цукор, мелений імбир, чилі пластівці за бажанням і смаком, влийте соєвий соус, рисовий оцет. Страву треба добре перемішати і готувати ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
Знімайте страву з вогню, коли соус загусне. Посипте все кунжутом. Можна також додати зелену цибулю.
Раніше ми писали, як приготувати салат з куркою, яблуком та чорносливом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!