ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Маринована буженина, запечена з гірчицею

Рецепти 17:17 - 20 грудня 2023

Натуральна страва, від якої важко відірватися

Маринована буженина, запечена з гірчицею

Фото з https://www.flickr.com/

Якщо звичайні м’ясні страви вже набридли, значить час готувати буженину з гірчицею. На столі її можна доповнити овочами чи картоплею.

Що треба:

  • Ошийок зі свинини — 1 - 1,5 кг
  • Гірчиця "Міцна" — 70 мл
  • Часник
  • Зелень
  • Сіль

Приготування:

Замаринуйте свинячий ошийок. Для цього нашпигуйте його часником, посоліть, змажте з усіх боків гірчицею. М’ясо має постояти так 2 години, щоб добре просочитися сіллю та приправами.

Промаринований свинячий ошийок заверніть у фольгу і запікайте 2 години.Температура має бути 180С.

М’ясо вийде дуже м’яке та ароматне. Ви захочете приготувати його ще раз.

Раніше ми писали про те, як приготувати креветки, обсмажені з соєвим соусом та часником.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин