Маринована буженина, запечена з гірчицею
Натуральна страва, від якої важко відірватися

Фото з https://www.flickr.com/
Якщо звичайні м’ясні страви вже набридли, значить час готувати буженину з гірчицею. На столі її можна доповнити овочами чи картоплею.
Що треба:
- Ошийок зі свинини — 1 - 1,5 кг
- Гірчиця "Міцна" — 70 мл
- Часник
- Зелень
- Сіль
Приготування:
Замаринуйте свинячий ошийок. Для цього нашпигуйте його часником, посоліть, змажте з усіх боків гірчицею. М’ясо має постояти так 2 години, щоб добре просочитися сіллю та приправами.
Промаринований свинячий ошийок заверніть у фольгу і запікайте 2 години.Температура має бути 180С.
М’ясо вийде дуже м’яке та ароматне. Ви захочете приготувати його ще раз.
Раніше ми писали про те, як приготувати креветки, обсмажені з соєвим соусом та часником.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!