Закуска на всі випадки життя: профітролі з незвичним інгредієнтом
Страва виходить надзвичайно смачною та ситою

Готуємо профітролі з незвичним інгредієнтом/Фото: pixabay
Пропонуємо ще одну страву для вашого святкового столу. Вона стане ідеальною закускою для всієї родини. Вікторія Панасюк розповіла, як приготувати профітролі з печінкою тріски.
Інгредієнти
Для тіста
- 50 г вершкового масла 82%
- 125 мл води
- 75 г просіяного борошна
- дрібка солі
- 2 г розпушувача
- 2 яйця
Для начинки
- 200 г печінки тріски
- 3 яйця
- 1 огірок
- 1 ст. л. майонезу
- сіль, перець, прованські трави
Спосіб приготування
Джерело:
Вікторія Панасюк
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні