Рум’яний курячий рулет з чорносливом
Дуже ароматна страва, захоплює з перших ноток аромату

Фото згенеровано bing.com
Куряче м’ясо чудово смакує з чорносливом. При талановитому приготуванні воно стає неперевершеною стравою.
Що треба:
- Куряче філе — 500 грамів
- Чорнослив — 100 грамів
- Твердий сир — 100 грамів
- Майонез — 2 стол. л.
- Сіль, перець за смаком.
Приготування:
Замочіть чорнослив у гарячій воді на 20 хвилин. Потім натріть його на крупній тертці.
Наріжте куряче філе на тонкі пластинки та відбийте з двох сторін. Дивіться, щоб м’ясо не вийшло занадто тонким, воно має добре тримати начинку.
Змастіть кожне філе з одного боку майонезом і посипте сиром. Зверху викладіть чорнослив. Загорніть м’ясо в рулети. Якщо вони не дуже добре тримаються, то скріпіть зубочистками.
Рулетики запечіть в духовці під фольгою (30 хвилин при 180 градусах) або посмажте на сковороді (по 15 хвилин з кожного боку).
Раніше ми писали, як приготувати м’який меренговий рулет з мандаринами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!