Кабачкові оладки з кисломолочним сиром: цей рецепт стане вашим фаворитом
Рецепт кабачкових оладок цілком можна назвати позасезонним. Він добре підходить для літніх перекусів і обідів у холодну пору року

Як приготувати смачні оладки з кабачків / Фото: timolina/Freepik
Пропонуємо приготувати кабачкові оладки з кисломолочним сиром, щоб посилити корисні властивості страви. Вони добре підходять для правильного харчування. Кабачки підійдуть будь-які — цукіні, жовті та звичайні салатові.
Подача може бути зі сметаною або грецьким йогуртом.
Інгредієнти на 4 порції
- Кабачки — 1 кг;
- Кисломолочний сир — 200 г;
- Яйця — 2 шт;
- Пшеничне борошно — 80 г;
- Сіль — на смак.
Рецепт
- Кабачки натріть на крупній тертці. Посоліть, перемішайте і залиште на 5 хвилин.
- Сир протріть через сито, додайте яйця і сіль.
- Добре відіжміть кабачки від зайвої вологи та перекладіть у миску до сирно-яєчної маси.
- Перемішайте з борошном до однорідності.
- Як слід розігрійте сковорідку, змастіть її олією та обсмажуйте на середньому вогні з двох боків.
- Подавати бажано зі сметаною та помідорами.
Раніше ми пропонували приготувати страву, яку ви точно не коштували. Рекомендуємо спробувати та опанувати рецепт чипсів з макарон.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні