Зберігайте рецепт мініпіци з листкового тіста: виходить нереально смачною
Додайте цей покроковий рецепт із відео приготування до скарбнички своїх кулінарних шедеврів, адже така піца нікого не розчарує

Рецепт міні-піци нашвидкуруч / Фото: instagram/vistovska_cooking
Хоча б один рецепт мініпіци з листкового тіста знає кожна досвідчена господиня. Така невигадлива страва не вимагає особливої вправності або кулінарного таланту рівня елітних ресторанів світу.
Для створення такої страви вам знадобляться стандартні продукти, які точно є у вашому холодильнику, але за бажанням ви завжди можете додати що-небудь від себе. Так мініпіца вийде дійсно унікальною та особливою.
Інгредієнти
- Листове тісто;
- Ковбаса;
- Томати;
- Оливки;
- Перець болгарський;
- Сир;
- Цибуля.
Рецепт мініпіци з листкового тіста
- Заздалегідь дістаньте тісто з морозилки, щоб воно розморозилося. Відступіть по краях приблизно по одному сантиметру і за допомогою ножа виріжте всередині квадратик як на відео.
- Злегка утрамбуйте його ложкою, а потім полийте майонезом і кетчупом. Гарненько змастіть поверхню, щоб розподілити рівномірно.
- Зверху викладіть по парі скибочок помідора, дрібно нарізану ковбасу, шматочки болгарського перцю й оливки. Притрусіть тертим сиром і свіжою зеленою цибулею.
- Викладіть у форму для запікання і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 25 хвилин. Смачного!
Раніше кулінарна блогерка опублікувала відео рецепта брускети, яку багато хто точно їв у дитинстві. Пропонуємо вивчити простий рецепт бутерброда, щоб зануритися в минуле.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!