Божественна вечеря: картопля з цукіні, куркою та грибами під сирним соусом
Кулінарне диво з простих інгредієнтів

Божественна вечеря: картопля з цукіні, куркою та грибами під сирним соусом/Фото: Bing
Це досить швидка та божественно смачна вечеря з вишуканим соусом з простих інгредієнтів. Спробуйте приготувати разом із фуд-блогеркою Ольгою Головіною.
Що потрібно
- картопля - 5-7 великих
- м’ясо стегна курки без шкірки - з 5-6 стегон
- шампіньйони - 300 г
- цукіні - половина великого
- сушений часник, сіль, перець, прованські трави, копчена паприка, оливкова олія
- плавлені сирки - 2 шт.
- часник - 1-2 зубчики
- соєвий соус - 2-3 ч.л.
- кріп - кілька гілочок
- сметана - 2 ст.л.
- трохи лимонного соку
- перець
Приготування
- Для початку чистимо картоплю і нарізаємо скибочками. Нарізаємо м’ясо великими шматками, шампіньйони ріжемо навпіл і довільно цукіні.
- Це все складаємо разом, додаємо спеції та оливкову олію, перемішуємо.
- Викладаємо на деко, застелену пергаментом і випікаємо приблизно годину при 180 °.
- Тим часом готуємо соус. Всі інгредієнти змішуємо і перемелюємо блендером до однорідної консистенції. Поливаємо соусом нашу запіканку і насолоджуємось.
Смачного!
Спробуйте також приготувати бургер у лаваші.
Джерело:
Ольга Головіна
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні