ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сало в розсолі з часником та лавровим листом

Рецепти 17:36 - 01 лютого 2024

Добре, коли таке добро стоїть в холодильнику

Сало в розсолі з часником та лавровим листом

Фото згенеровано bing.com

Сало в розсолі з часником та лавровим листом виходить в міру м’яким, дуже пахучим та смачним.

Що треба:

  • грудинка свинини —1 кг
  • Вода — 1 л
  • сіль — 150 гр.
  • запашний перець — 3 шт.
  • лавровий лист — 2 шт.
  • чорний перець — на свій смак
  • часник — 4-5 зубчики

Приготування:

Наріжте грудинку на невеликі шматочки та добре поперчіть. У літр води всипте запашний перець, 150 гр. солі та доведіть до кипіння.

Викладіть сало у зручну ємність, додайте часник та лавровий лист. Залийте гарячим розсолом.

Коли сало охолоне, покладіть його в холодильник на 4 дні. Потім злийте воду, а продукт покладіть в морозилку.

Раніше ми писали, як приготувати ледачий хачапурі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин