Сало в розсолі з часником та лавровим листом
Добре, коли таке добро стоїть в холодильнику

Фото згенеровано bing.com
Сало в розсолі з часником та лавровим листом виходить в міру м’яким, дуже пахучим та смачним.
Що треба:
- грудинка свинини —1 кг
- Вода — 1 л
- сіль — 150 гр.
- запашний перець — 3 шт.
- лавровий лист — 2 шт.
- чорний перець — на свій смак
- часник — 4-5 зубчики
Приготування:
Наріжте грудинку на невеликі шматочки та добре поперчіть. У літр води всипте запашний перець, 150 гр. солі та доведіть до кипіння.
Викладіть сало у зручну ємність, додайте часник та лавровий лист. Залийте гарячим розсолом.
Коли сало охолоне, покладіть його в холодильник на 4 дні. Потім злийте воду, а продукт покладіть в морозилку.
Раніше ми писали, як приготувати ледачий хачапурі.
Джерело:
ТГ-канал Прості Рецепти
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні