А-ля панна-котта: рецепт молочного киселю
Готуємо смачний аналог італійського десерту

Рецепт молочного киселю/Фото: Getty Images
Цей десерт - аналог італійської панна-котти. Він такий же ніжний та молочний, але має український колорит. Спробуйте приготувати з нами.
Інгредієнти:
- Молоко 3,2% - 3 склянки
- Цукор - 1,5 ст. л.
- Крохмаль картопляний - 2 ст. л.
- Цукор ванільний - 1 ч. л.
- Ягоди - за бажанням
Приготування
- У глибокій каструлі нагрійте 2 склянки молока до кипіння. Додайте цукор і перемішайте до повного розчинення.
- У 1 склянці молока розчиніть крохмаль.
- Влийте розчинений крохмаль в каструлю тонкою цівкою, постійно помішуючи.
- Варіть кисіль на маленькому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.
- Розлийте кисіль у формочки та поставте в холодильник на 1 годину.
- Подавайте охолодженим, прикрасивши за бажанням ягодами або варенням.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт ідеальної домашньої піци.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні