ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

А-ля панна-котта: рецепт молочного киселю

Рецепти 18:30 - 03 лютого 2024

Готуємо смачний аналог італійського десерту

А-ля панна-котта: рецепт молочного киселю

Рецепт молочного киселю/Фото: Getty Images

Цей десерт - аналог італійської панна-котти. Він такий же ніжний та молочний, але має український колорит. Спробуйте приготувати з нами.

Інгредієнти:

  • Молоко 3,2% - 3 склянки
  • Цукор - 1,5 ст. л.
  • Крохмаль картопляний - 2 ст. л.
  • Цукор ванільний - 1 ч. л.
  • Ягоди - за бажанням

Приготування

  1. У глибокій каструлі нагрійте 2 склянки молока до кипіння. Додайте цукор і перемішайте до повного розчинення.
  2. У 1 склянці молока розчиніть крохмаль.
  3. Влийте розчинений крохмаль в каструлю тонкою цівкою, постійно помішуючи.
  4. Варіть кисіль на маленькому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.
  5. Розлийте кисіль у формочки та поставте в холодильник на 1 годину.
  6. Подавайте охолодженим, прикрасивши за бажанням ягодами або варенням.

Раніше ми пропонували спробувати рецепт ідеальної домашньої піци.

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин