Гречаники, приготовані в томатному соусі
Соковита страва для обіду чи вечері

Фото згенеровано bing.com
Гречаники, приготовані в томатному соусі, мають багато поживних речовин. Вони смачні та легко засвоюються.
Що треба:
- фарш індички ( або будь який інший) — 150 г.
- цибуля — 1/2 шт.
- яйце — 1 шт.
- відварна гречка — 3 ст. л.
- помідор — 2 шт.
- спеції, сіль — за смаком та віком
- вода — 1,5 ст.
Приготування:
Наріжте квадратиками цибулю і додайте її до фаршу. До суміші додайте яйце, відварену гречку, сухий часник, солодку паприку, сушену петрушку. Все це треба гарно перемішати.
Помідори потрібно нарізати півкільцями і обсмажити на олії 5-7 хвилин. Потім додайте до них сушену петрушку та воду.
Викладіть в сковорідку сформовані гречаники та за допомогою ложки зверху полийте їх соусом. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою 30 хв. У процесі тушкування може знадобитися підлити ще води.
Раніше ми писали про те, як приготувати рулет "Червоний оксамит".
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!