ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Не варто заморочуватись: рецепт чебуреків у лаваші

Рецепти 15:21 - 13 лютого 2024

Готуються простіше та швидше за класичні

Не варто заморочуватись: рецепт чебуреків у лаваші

Рецепт чебуреків з лаваша / Фото: Pixabay

Якщо вам хочеться чебуреків, не обов'язково витрачати купу часу на приготування тіста. Можна зробити простіший, але не менш смачний варіант з лавашем.

Вам знадобиться:

  • лаваш
  • 300 г твердого сиру (треба, щоб гарно плавився)
  • 2 столових ложки сметани
  • збите яйце
  • сіль на смак
  • зелень на смак

Спосіб приготування:

  1. Сир натріть, а зелень подрібніть. Змішайте їх в мисці, додаючи сметану та сіль. Перемішайте.
  2. З лаваша виріжте круги (або візьміть уже готові). Налийте у сковорідку трохи рослинної олії та нагрійте.
  3. Сформуйте чебурки: на лаваш викладіть начинку, змастіть краї збитим яйцем та складіть вдвоє, притискаючи.
  4. Чебурек покладіть на сковорідку. Притискайте краї лопаткою, щоб яйце схватилося, а начинка не витекла.
  5. Обсмажте чебуреки з двох сторін до золотистості. Викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником.

Нещодавно ми ділилилися рецептом запеченої цвітної капусти.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин