Не варто заморочуватись: рецепт чебуреків у лаваші
Готуються простіше та швидше за класичні

Рецепт чебуреків з лаваша / Фото: Pixabay
Якщо вам хочеться чебуреків, не обов'язково витрачати купу часу на приготування тіста. Можна зробити простіший, але не менш смачний варіант з лавашем.
Вам знадобиться:
- лаваш
- 300 г твердого сиру (треба, щоб гарно плавився)
- 2 столових ложки сметани
- збите яйце
- сіль на смак
- зелень на смак
Спосіб приготування:
- Сир натріть, а зелень подрібніть. Змішайте їх в мисці, додаючи сметану та сіль. Перемішайте.
- З лаваша виріжте круги (або візьміть уже готові). Налийте у сковорідку трохи рослинної олії та нагрійте.
- Сформуйте чебурки: на лаваш викладіть начинку, змастіть краї збитим яйцем та складіть вдвоє, притискаючи.
- Чебурек покладіть на сковорідку. Притискайте краї лопаткою, щоб яйце схватилося, а начинка не витекла.
- Обсмажте чебуреки з двох сторін до золотистості. Викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником.
Нещодавно ми ділилилися рецептом запеченої цвітної капусти.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні