ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

У гірчичному маринаді: рецепт запечених курячих ніжок

Рецепти 18:54 - 20 лютого 2024

Один з найсмачніших варіантів маринаду для птиці

У гірчичному маринаді: рецепт запечених курячих ніжок

Рецепт курки в гірчичному маринаді / Фото: Pixabay

Так можна приготувати не лише ніжки, а й будь-яку частину тушки, проте в цьому випадку варто регулювати тривалість запікання.

Вам знадобиться:

  • 1,3 кг курячих ніжок
  • 3 столових ложки французької гірчиці в зернах
  • 2 столових ложки майонезу
  • 2 столових ложки сметани
  • 2 столових ложки кетчупу
  • 2 столових ложки соєвого соусу
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Курячі ніжки промийте та складіть у миску. Додайте сіль, перець, соєвий соус, кетчуп, сметану, майонез та гірчицю. Все ретельно перемішайте та накрийте плівкою або кришкою. Залиште в холодильник маринуватися на годину.
  2. Духовку розігрійте до 180 градусів.
  3. Викладіть ніжки у форму для випікання. Випікайте приблнзо годину 20 хвилин. Орієнтуйтеся на готовність ніжок та їхній вигляд. М'ясо повинно мати рум'яну скоринку та виділяти сік при протиканні.

Нещодавно ми ділилися рецептом томатного супу.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин