Швидко та смачно: відеорецепт курячого м'яса в солодко-соєвому соусі
Простий рецепт смачного та хрусткого курячого м'яса на вечерю

Курка в медово-соєвому соусі/Фото: Bing
Хрусткі крильця та ніжні міні гомілки в солодко-солоному соєво-медовому соусі — це не просто закуска, це справжня феєрія смаку! Ця страва стане окрасою будь-якого застілля, хай то сімейна вечеря або вечірка з друзями. Пропонуємо крутий рецепт, який точно оцінять любителі курячого м'яса.
Інгредієнти:
- 1 кг міні гомілок або крилець;
- Сіль, перець, паприка, італійські приправи, сушений часник
- 5 ст.л .борошна;
- 50-70 мл соєвого соусу;
- 1 ст.л .меду;
- 2 ст л. солодкого чилі або аджики;
- 2 ст.л. гірчиці в зернах
Як готувати?
- Підготуйте крильця: ретельно промийте їх, просушіть паперовими рушниками і замаринуйте у спеціях протягом 20 хвилин.
- Обваляйте крильця у борошні: це допоможе створити хрустку скоринку.
- Запікайте крильця: викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і запікайте в розігрітій до 190°C духовці протягом 30-35 хвилин до золотистого кольору.
- Приготуйте соус: у каструлі змішайте соєвий соус, мед, паприку, італійські приправи та гірчицю. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте протягом 10 хвилин, щоб соус трохи загуснув.
- З'єднайте крильця та соус: перекладіть готові крильця в каструлю з соусом і ретельно перемішайте, щоб вони повністю покрилися ним.
Радимо приготувати слойки із вареною ковбасою та сиром.
Джерело:
Emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні