Рулька без кісточки, приготована з приправами
Виходить дуже смачно

Фото з pexels.com
Рулька, приготована таким чином, навіть не схожа на рульку. Виглядає як м’ясний рулет. Гарно нарізається та тримає форму.
Що треба:
- рулька — 1 шт.
- сіль — на свій смак
- перець — на свій смак
- гірчиця гостра — 1-2 ст. л
- діжонська гірчиця — 1 ст. л
- часник — 4-5 зубчиків
- сода — 0,5 ч. л
- чебрець — на свій смак
- розмарин або спеції — на свій смак
- лавровий лист — 1-2 шт
Приготування:
Помийте рульку, почистіть, відділіть від кісточки. Наріжте так, щоб шар м'яса був рівномірним. Накрийте плівкою, відбийте, посоліть, поперчіть, замаринуйте зі спеціями.
Згорніть рульку в рулет. Для цього використовуйте харчову плівку. Замотайте м’ясо в кілька шарів, щоб до нього не потрапляла водичка.
Варіть 3 години. При варці закривайте каструлю кришкою. Після цього дістаньте рулет, поставте під гніт у холодильник.
Раніше ми писали, як приготувати турецький кекс з кремом.
Джерело:
ТГ-канал Прості Рецепти
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні