ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Такого ви ще не куштували: неймовірно ніжний салат з печінкою

Рецепти 12:30 - 03 березня 2024

Навіть ярі противники печінки оцінять цей рецепт

Такого ви ще не куштували: неймовірно ніжний салат з печінкою

Салат з печінкою/Фото: useti

Цей салат з курячою печінкою стане справжньою знахідкою для тих, хто не дуже любить цей інгредієнт. Завдяки вдалому поєднанню інгредієнтів та секретним нюансам приготування, печінка виходить ніжною, ароматною та апетитною.

Інгредієнти:

  • 300 г курячої печінки;
  • 150 г твердого сиру;
  • 1 червона цибулина;
  • 2 яйця;
  • 1 велика морква;
  • 50 г волоських горіхів (за бажанням);
  • 150 г майонезу;
  • 2 ст. л тертого пармезану;
  • Свіжа зелень для подачі;
  • Сіль та перець за смаком.

Приготування:

  1. Печінка: Промийте печінку, обсушіть паперовим рушником. Розігрійте сковороду з олією, обсмажте печінку до золотистого кольору. Додайте сіль та перець за смаком. Охолодіть.
  2. Інші інгредієнти: Зваріть круто яйця, наріжте кубиками. Обсмажте цибулю до м'якості. Зваріть моркву, натріть на крупній тертці. Натріть твердий сир.
  3. З'єднання: Наріжте печінку скибочками. Змішайте в мисці печінку, яйця, цибулю, моркву, сир, майонез. Додайте горіхи (за бажанням). Посоліть, поперчіть.
  4. Подача: Перекладіть салат на тарілку, посипте пармезаном. Прикрасьте зеленню. Подавайте одразу після приготування.

Секрети:

  • Для ніжної печінки замочіть її в молоці на 30 хвилин перед приготуванням.
  • Для більш пікантного смаку додайте в салат мариновані огірки або каперси.
  • Замість майонезу можна використовувати йогуртовий соус.

Раніше ми пропонували спробувати простий та смачний рецепт хачапурі з сулугуні.

Джерело: noviydoctor

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин