Такого ви ще не куштували: неймовірно ніжний салат з печінкою
Навіть ярі противники печінки оцінять цей рецепт

Салат з печінкою/Фото: useti
Цей салат з курячою печінкою стане справжньою знахідкою для тих, хто не дуже любить цей інгредієнт. Завдяки вдалому поєднанню інгредієнтів та секретним нюансам приготування, печінка виходить ніжною, ароматною та апетитною.
Інгредієнти:
- 300 г курячої печінки;
- 150 г твердого сиру;
- 1 червона цибулина;
- 2 яйця;
- 1 велика морква;
- 50 г волоських горіхів (за бажанням);
- 150 г майонезу;
- 2 ст. л тертого пармезану;
- Свіжа зелень для подачі;
- Сіль та перець за смаком.
Приготування:
- Печінка: Промийте печінку, обсушіть паперовим рушником. Розігрійте сковороду з олією, обсмажте печінку до золотистого кольору. Додайте сіль та перець за смаком. Охолодіть.
- Інші інгредієнти: Зваріть круто яйця, наріжте кубиками. Обсмажте цибулю до м'якості. Зваріть моркву, натріть на крупній тертці. Натріть твердий сир.
- З'єднання: Наріжте печінку скибочками. Змішайте в мисці печінку, яйця, цибулю, моркву, сир, майонез. Додайте горіхи (за бажанням). Посоліть, поперчіть.
- Подача: Перекладіть салат на тарілку, посипте пармезаном. Прикрасьте зеленню. Подавайте одразу після приготування.
Секрети:
- Для ніжної печінки замочіть її в молоці на 30 хвилин перед приготуванням.
- Для більш пікантного смаку додайте в салат мариновані огірки або каперси.
- Замість майонезу можна використовувати йогуртовий соус.
Раніше ми пропонували спробувати простий та смачний рецепт хачапурі з сулугуні.
Джерело:
noviydoctor
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні