ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ресторанна вишуканість: рецепт дорадо з лимоном, часником та тим’яном

Рецепти 19:46 - 07 березня 2024

Також можна випікати форель чи сібас

Ресторанна вишуканість: рецепт дорадо з лимоном, часником та тим’яном

Рецепт запеченого дорадо / Фото: Pixabay

Ділимося вишуканим рецептом дорадо з лимоном, часником і тим'яном.

Вам знадобиться:

  • кілограм дорадо
  • лимон
  • 5 зубчиків часнику
  • 2 гілочки тим'яну
  • 2 столових ложки оливкової олії
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Часник почистьте та натріть на дрібній терці. З гілочок тим'яну обірвіть листочки.
  2. Рибу викладіть у форму для запікання, ретельно посоліть та поперчіть з усіх боків та всередині. Натріть тим'яном та часником. Полийте соком половини лимона та олією. Залиште на пів години.
  3. Вичавлений лимон покладіть у живіт риби. Іншу половину цитруса тоненько поріжте та викладіть зверху.
  4. Запікайте протягом 35 хвилин. Риба повинна мати золотисту шкірку.

Нещодавно ми ділилися рецептом котлет з крабових паличок.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин