Ресторанна вишуканість: рецепт дорадо з лимоном, часником та тим’яном
Також можна випікати форель чи сібас

Рецепт запеченого дорадо / Фото: Pixabay
Ділимося вишуканим рецептом дорадо з лимоном, часником і тим'яном.
Вам знадобиться:
- кілограм дорадо
- лимон
- 5 зубчиків часнику
- 2 гілочки тим'яну
- 2 столових ложки оливкової олії
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Часник почистьте та натріть на дрібній терці. З гілочок тим'яну обірвіть листочки.
- Рибу викладіть у форму для запікання, ретельно посоліть та поперчіть з усіх боків та всередині. Натріть тим'яном та часником. Полийте соком половини лимона та олією. Залиште на пів години.
- Вичавлений лимон покладіть у живіт риби. Іншу половину цитруса тоненько поріжте та викладіть зверху.
- Запікайте протягом 35 хвилин. Риба повинна мати золотисту шкірку.
Нещодавно ми ділилися рецептом котлет з крабових паличок.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні