Забутий рецепт Житомирщини: готуємо чорну юшку з грибів та квасолі
Цю страву рекомендуються вживати холодною

Забутий український рецепт: готуємо чорну грибну юшку/Фото: кадр з відео
Українська футблогерка поділилася старовинним рецептом родом з Житомирщини — чорною юшкою. Ця страва відрізняється віз закарпатської грибної юшки, хоча гриби є основним інгредієнтом страви.
Рецепт чорної юшки: інгредієнти
- Сушені гриби — білі та краснюки
- Квасоля
- Смажена цибуля
- Рибна консерва
- Лавровий лист, сіль
Спосіб приготування дивіться у відео
Човлент по-закарпатськи — дуже смачна закарпатська страва в горщиках. Ця смачна та насичена страва здатна порадувати будь-якого гурмана і залишити незабутнє враження від кожного ковтка.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні