ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Забутий рецепт Житомирщини: готуємо чорну юшку з грибів та квасолі

Рецепти 14:09 - 11 березня 2024

Цю страву рекомендуються вживати холодною

Забутий український рецепт: готуємо чорну грибну юшку/Фото: кадр з відео

Забутий український рецепт: готуємо чорну грибну юшку/Фото: кадр з відео

Українська футблогерка поділилася старовинним рецептом родом з Житомирщини — чорною юшкою. Ця страва відрізняється віз закарпатської грибної юшки, хоча гриби є основним інгредієнтом страви.

Рецепт чорної юшки: інгредієнти

  • Сушені гриби — білі та краснюки
  • Квасоля
  • Смажена цибуля
  • Рибна консерва
  • Лавровий лист, сіль

Спосіб приготування дивіться у відео

Човлент по-закарпатськи — дуже смачна закарпатська страва в горщиках. Ця смачна та насичена страва здатна порадувати будь-якого гурмана і залишити незабутнє враження від кожного ковтка.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин