Цезар з куркою: рецепт кулінарної ейфорії
Створіть шедевр за 15 хвилин

Цезар з куркою / Фото: freepik.com
Цей салат – справжня знахідка для гурманів. Ніжна курочка, соковиті томати, пікантні перепелині яйця та ароматний пармезан – все це в гармонії з легендарним соусом цезар та хрусткими сухариками.
Інгредієнти:
- 300 г курячого філе
- 200 г салату айсберг
- 8-10 шт. черрі
- 8 перепелиних яєць
- 90 г пармезану
- Соус Цезар
- 150 г сухариків
Приготування:
- Сухарики: хліб наріжте кубиками, полийте оливковою олією, посоліть, додайте сушений часник і запікайте в духовці при 180°C протягом 10-15 хвилин.
- Перепелині яйця: відваріть в киплячій воді протягом 5 хвилин.
- Збираємо салат: на тарілку викладіть айсберг, половинки черрі та яєць, нарізане філе. Додайте соус цезар, пармезан і сухарики.
Ваша кулінарна симфонія готова!
Смачні доповнення:
- Додайте до салату оливки або каперси для пікантності.
- Замість айсбергу можна використовувати салат ромен або латук.
- Для більш ситного варіанту додайте до салату обсмажені скибочки бекону.
Насолоджуйтесь смаком та експериментуйте!
Джерело:
Цезар з куркою
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні