ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Цезар з куркою: рецепт кулінарної ейфорії

Рецепти 07:57 - 18 березня 2024

Створіть шедевр за 15 хвилин

Цезар з куркою: рецепт кулінарної ейфорії

Цезар з куркою / Фото: freepik.com

Цей салат – справжня знахідка для гурманів. Ніжна курочка, соковиті томати, пікантні перепелині яйця та ароматний пармезан – все це в гармонії з легендарним соусом цезар та хрусткими сухариками.

Інгредієнти:

  • 300 г курячого філе
  • 200 г салату айсберг
  • 8-10 шт. черрі
  • 8 перепелиних яєць
  • 90 г пармезану
  • Соус Цезар
  • 150 г сухариків

Приготування:

  1. Сухарики: хліб наріжте кубиками, полийте оливковою олією, посоліть, додайте сушений часник і запікайте в духовці при 180°C протягом 10-15 хвилин.
  2. Перепелині яйця: відваріть в киплячій воді протягом 5 хвилин.
  3. Збираємо салат: на тарілку викладіть айсберг, половинки черрі та яєць, нарізане філе. Додайте соус цезар, пармезан і сухарики.

Ваша кулінарна симфонія готова!

Смачні доповнення:

  • Додайте до салату оливки або каперси для пікантності.
  • Замість айсбергу можна використовувати салат ромен або латук.
  • Для більш ситного варіанту додайте до салату обсмажені скибочки бекону.

Насолоджуйтесь смаком та експериментуйте!

Легкий рецепт дієтичного смачного печива за кілька хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин