Курка на шпажках з прованськими травами
Дуже смачна ситна страва

Фото згенеровано bing.com
Курка на шпажках виходить неймовірно смачною. Її можна споживати як самостійну страву або як доповнення до будь-якого гарніру.
Що треба:
- курячі стегна — 4-6 штук
- гірчиця — 2 ст. ложки
- кефір — 1 чашка
- паприка — 1 ч. ложка (солодка або гостра, як вам подобається)
- хмелі-сунелі — 1 ч. ложка (або за смаком)
- прованські трави — 1 ч. ложка (суміш сушених трав, наприклад, тим'ян, розмарин, орегано)
- сіль і перець
Приготування:
Курячі стегна наріжте невеликими шматочками, додайте сіль, чорний перець, паприку, хмелі-сунелі, прованські трави, гірчицю і все залийте кефіром. Добре перемішайте м’ясо з приправами.
Наріжте болгарський перець кубиками, цибулю кружальцями, картоплю шматочками товщиною 2 сантиметри. У картоплю встроміть шпажки. Далі додайте на них курку, чергуючи її з овочами. Далі відправте до розігрітої до 180 градусів духовки на 40 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати неймовірно гарний салат з буряка.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!