Млинці з маринованим лососем
Нарізані на роли, вони виглядають дуже гарно та апетитно

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Такі млинці хочеться їсти щотижня. Обережно, вони можуть стати традиційною стравою вашої сім’ї.
Що треба:
- 200-250 г маринованого або малосольного лосося;
- 150 г плавленого вершкового сиру;
- свіжий кріп — за бажанням.
Для млинців:
- 2 яйця;
- 1 ст. л. цукру;
- дрібка солі;
- 200 мл молока;
- 150 г борошна;
- 0,5 ч. л. розпушувача;
- 1-2 ст. л. рослинного масла.
Приготування:
Спочатку приготуйте млинці. Для цього збийте яйця з сіллю та цукром, додайте тепле молоко, поступово всипте борошно з розпушувачем, влийте масло, розмішайте, щоб не було грудок. Посмажте на добре розігрітій сковороді 7-8 млинців, а потім їх остудіть.
Змастіть поверхню млинців вершковим сиром. Зверху розкладіть нарізаний смужками маринований лосось. Згорніть млинці та покладіть у холодильник на 15-20 хвилин. Потім кожен млинець наріжте на акуратні роли.
Раніше ми писали, як приготувати кокосові сирники з рисовим борошном.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!