Гречані тефтелі з підливою в духовці
Виходять дуже соковиті та смачні

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний
Такі тефтельки оцінять всі: вони смачні, в міру ситні, соковиті та ароматні.
Що треба:
- фарш — 700 г.
- гречка — 1 ст.
- яйце — 1 шт.
- цибуля — 1-2 шт.
- часник — 3 зубчики
- борошно — для обвалювання
- сіль, перець —за смаком
- вершки 20% — 300 мл.
- томатна паста — 3 ст. л.
Приготування:
Зваріть гречку до готовності. Подрібніть та обсмажте цибулю та часник. Змішайте м'ясний фарш із цибулею та часником, додайте гречку, яйце, посоліть, поперчіть.
З отриманої маси сформуйте тефтелі, обваляйте кожну в борошні та викладіть у форму, змащену олією. Покладіть у розігріту до 190 градусів духовку і запікайте 20 хвилин.
Для підливи перемішайте вершки з томатом, посоліть, розігрійте, додайте паприку, базилік, сушений кріп, перець горошок, лавровий лист. Тефтелі, що вже підрум'янилися, залийте підливою, накрийте фольгою і помістіть знову в духовку на 30 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати кокосові сирники з рисовим борошном.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!