ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Гречані тефтелі з підливою в духовці

Рецепти 10:32 - 20 березня 2024

Виходять дуже соковиті та смачні

Гречані тефтелі з підливою в духовці

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний

Такі тефтельки оцінять всі: вони смачні, в міру ситні, соковиті та ароматні.

Що треба:

  • фарш — 700 г.
  • гречка — 1 ст.
  • яйце — 1 шт.
  • цибуля — 1-2 шт.
  • часник — 3 зубчики
  • борошно — для обвалювання
  • сіль, перець —за смаком
  • вершки 20% — 300 мл.
  • томатна паста — 3 ст. л.

Приготування:

Зваріть гречку до готовності. Подрібніть та обсмажте цибулю та часник. Змішайте м'ясний фарш із цибулею та часником, додайте гречку, яйце, посоліть, поперчіть.

З отриманої маси сформуйте тефтелі, обваляйте кожну в борошні та викладіть у форму, змащену олією. Покладіть у розігріту до 190 градусів духовку і запікайте 20 хвилин.

Для підливи перемішайте вершки з томатом, посоліть, розігрійте, додайте паприку, базилік, сушений кріп, перець горошок, лавровий лист. Тефтелі, що вже підрум'янилися, залийте підливою, накрийте фольгою і помістіть знову в духовку на 30 хвилин.

Раніше ми писали про те, як приготувати кокосові сирники з рисовим борошном.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин