Ситно та пряно: рецепт м'ясних човників з песто, томатами й сиром
Паприка ідеально доповнює страву

Рецепт м'ясних човників з песто, томатами й сиром / Фото: Bing
Ділимося смачнющим рецептом м'ясних човників з соусом песто, помідорами та сиром.
Вам знадобиться:
- кілограм фаршу
- яйце
- 100 г панірувальних сухарів
- столова ложка гірчиці в зернах
- столова ложка копченої паприки
- 150 г соусу песто
- 200 г помідорів
- 150 г твердого сиру
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Додайте до фаршу сіль, перець, яйце, панірувальні сухарі, гірчицю та паприку. Ретельно перемішайте.
- Розділіть фарш на 9 частин та викладіть на застелене пергаментом деко. Сформуйте з фаршу човники, всередині утворюючи отвір для начинки.
- Усередину човників викладіть соус песто, томати та сир. Запікайте протягом 25 хвилин до рум'яності.
Нещодавно ми ділилися рецептом вершкової пасти з куркою та чері.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні