ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ситно та пряно: рецепт м'ясних човників з песто, томатами й сиром

Рецепти 20:15 - 20 березня 2024

Паприка ідеально доповнює страву

Ситно та пряно: рецепт м'ясних човників з песто, томатами й сиром

Рецепт м'ясних човників з песто, томатами й сиром / Фото: Bing

Ділимося смачнющим рецептом м'ясних човників з соусом песто, помідорами та сиром.

Вам знадобиться:

  • кілограм фаршу
  • яйце
  • 100 г панірувальних сухарів
  • столова ложка гірчиці в зернах
  • столова ложка копченої паприки
  • 150 г соусу песто
  • 200 г помідорів
  • 150 г твердого сиру
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Додайте до фаршу сіль, перець, яйце, панірувальні сухарі, гірчицю та паприку. Ретельно перемішайте.
  2. Розділіть фарш на 9 частин та викладіть на застелене пергаментом деко. Сформуйте з фаршу човники, всередині утворюючи отвір для начинки.
  3. Усередину човників викладіть соус песто, томати та сир. Запікайте протягом 25 хвилин до рум'яності.

Нещодавно ми ділилися рецептом вершкової пасти з куркою та чері.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин