Соковита скумбрія, запечена у фользі
Страва підійде для обіду чи вечері

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний|Підписатись
Запечена у фользі скумбрія виходить соковитою та смачною. Її аромат принадить на кухню всіх домашніх.
Що треба:
- скумбрія — 2 шт.
- цибуля — 100 г.
- петрушка — 2-3 гілочки
- часник — 2 зубчики
- сіль, перець — за смаком
- сік лимона — кілька крапель
Приготування:
Розморозьте та помийте скумбрію. Випотрошіть рибу та добре промийте всередині. Посоліть, поперчіть, збризніть соком лимона.
Наріжте цибулю та зелень, перемішайте та накладіть в черевце риби. Після цього натріть скумбрію подрібненим часником і загорніть у фольгу. Запікайте у духовці при температурі 200 градусів близько 30 хв.
Раніше ми писали, як приготувати курячу лазанью, якою можна насолоджуватися навіть на дієті.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні