ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачно й швидко: пиріг з м'ясним фаршем на сковороді

Рецепти 15:05 - 30 березня 2024

Покроковий рецепт легкого смачного пирога

Пиріг з м'ясним фаршем на сковороді

Пиріг з м'ясним фаршем на сковороді / Фото: Bing

Пиріг з м'ясним фаршем на сковороді – страва і на щоденний стіл, і на свято. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.

Начинка:

  • 400-500 г фаршу
  • 2-3 ст л олії
  • 1 невелика цибулина
  • половина невеликої морквини
  • сіль, перець, паприка за смаком
  • 120-150 г сиру

Тісто:

  • 3 яйця
  • 0,5 ч л солі
  • 1 склянка кефіра (250 мл)
  • 180 г борошна (може піти більше/менше, дивіться по консистенції)
  • 0,5 ч л розпушувача

Приготування:

  1. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості на невеликій кількості олії. Додаємо натерту моркву і обсмажуємо все разом до золотистості. Додаємо фарш, перемішуємо, розбиваючи на дрібні грудочки. Додаємо сіль, перець, паприку і тушимо поки не випариться майже вся волога, але не треба пересушувати.
  2. Для тіста до яєць додаємо сіль, збиваємо до однорідності, вливаємо кефір і добре перемішуємо. Борошно змішуємо з розпушувачем і просіюємо, замішуємо тісто (констстенція на відео).
  3. Фарш трохи відштовхуємо від стінок сковороди, щоб потім утворилися бортики. Заливаємо фарш тістом, за необхідності розрівнюємо ложкою, накриваємо кришкою. Готуємо на дуже повільному вогні, періодично протираючи конденсат з кришки.
  4. Коли тісто буде готове, перестане липнути (приблизно через 15 — 20 хвилин), перегортаємо пиріг за допомогою тарілки.
  5. Викладаємо пиріг у сковороду вниз тістом, посипаємо натертим сиром, накриваємо кришкою і готуємо ще 5-7 хвилин на повільному вогні.
  6. За бажанням прикрашаємо зеленню.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом смачного весняного супу за 30 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин