ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Насичена гречка по-царськи, яка займе стабільне місце на вашому столі

Рецепти 16:53 - 04 квітня 2024

Готується 50 хвилин

Насичена гречка по-царськи, яка займе стабільне місце на вашому столі

Фото згенеровано bing.com

Цей обід вам сподобається настільки, що ви захочете його готувати знову і знову. Гречка за цим рецептом виходить дуже смачна, духмяна та соковита. Із вказаних нижче інгредієнтів у вас вийде 1700 грамів готової страви.

Що треба:

  • 500г м'яса(індиче філе, куряче, телятина)
  • 200г сухої гречки
  • 220г моркви
  • 220г цибулі
  • 20мл олії
  • 5-6 зубчиків часнику
  • 300-400мл томатного соку(або якщо маєте, консервований соус з помідорів)
  • по 1ч.л цукру, солі, меленого перцю
  • 3-4 лаврових листи
  • +300мл води

Приготування:

Влийте в каструлю олію, додайте шматочки м'яса і смажте з обох сторін до золотистості. Додайте нарізану цибулю, вимішуючи, готуйте 3-4 хвилини. Додайте дрібно натерту моркву, і перемішуючи готуйте ще 4-5хв.

Після цього засипте в посудину промиту гречку, влийте воду, додайте томатний сік(чи помідорний соус), давлений часник, сіль, цукор, перець, вимішайте, вставте 3-4 лаврових листи. Накрийте кришкою і готуйте при самому мінімальному вогні до повної готовності.

Раніше ми писали, як приготувати соковиті курячі котлети з кабачком.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин