Насичена гречка по-царськи, яка займе стабільне місце на вашому столі
Готується 50 хвилин

Фото згенеровано bing.com
Цей обід вам сподобається настільки, що ви захочете його готувати знову і знову. Гречка за цим рецептом виходить дуже смачна, духмяна та соковита. Із вказаних нижче інгредієнтів у вас вийде 1700 грамів готової страви.
Що треба:
- 500г м'яса(індиче філе, куряче, телятина)
- 200г сухої гречки
- 220г моркви
- 220г цибулі
- 20мл олії
- 5-6 зубчиків часнику
- 300-400мл томатного соку(або якщо маєте, консервований соус з помідорів)
- по 1ч.л цукру, солі, меленого перцю
- 3-4 лаврових листи
- +300мл води
Приготування:
Влийте в каструлю олію, додайте шматочки м'яса і смажте з обох сторін до золотистості. Додайте нарізану цибулю, вимішуючи, готуйте 3-4 хвилини. Додайте дрібно натерту моркву, і перемішуючи готуйте ще 4-5хв.
Після цього засипте в посудину промиту гречку, влийте воду, додайте томатний сік(чи помідорний соус), давлений часник, сіль, цукор, перець, вимішайте, вставте 3-4 лаврових листи. Накрийте кришкою і готуйте при самому мінімальному вогні до повної готовності.
Раніше ми писали, як приготувати соковиті курячі котлети з кабачком.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!