Ситно, корисно, смачно: простий рецепт рисового супу з курячим філе
Ви захочете готувати це кожного тижня

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Цей супчик ситний і смачний. Сирок додає йому густоти та насиченості, а яскраві овочі роблять його апетитним та привабливим.
Що треба:
- Рис 5 столових ложок
- Філе куряче 400 г
- Картопля 2 штуки
- Морква 1 штука
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Сирок плавлений 2 штуки
- Зелень за смаком
- Часник 2 зубчики
Приготування:
Залийте курку водою і варіть півгодини після закипання. Підварене м’ясо наріжте шматочками і поверніть у воду. Потім додайте рис. Через деякий час докладіть кружечки моркви, скибочки картоплі, подрібнену цибулю.
Незадовго до готовності додайте в суп плавлений сир, перемішайте, додайте сіль, часник та зелень.
Раніше ми писали, як приготувати грузинський квасолевий суп, від якого вам заб’є дух.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні