Вогняні печериці, приготовані по-корейськи: ви будете приємно здивовані
Закуска, яку ваші гості чекатимуть на всі свята

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Печериці, приготовані за цим рецептом, виходять соковиті та з насиченим смаком. Вони добре підходять до будь-якого гарніру.
Що треба:
- Печериці — 600 гр
- Оцет 9% — 60 мл
- Рослинна олія — 120 мл
- Сіль — 1 ч.л.
- Цукор — 2 ч.л.
- Часник — 2-3 зубчики
- Червона цибулина — 2-3 шт.
- Морква — 1 шт.
- Зерна коріандру — 1 ч.л.
- мелений перець — 1/2 ч.л.
- Лавровий лист — 2 шт.
- Запашний перець, гвоздика — за смаком
Приготування:
Промийте гриби, великі наріжте на 2-4 частини. Часник подрібніть пластинками, цибулю наріжте півкільцями. Моркву натріть на тертці для корейської моркви.
Далі у каструлі змішайте всі спеції, оцет, сіль, цукор та олію. Викладіть туди печериці та варіть з моменту закипання 5 хвилин. За 2-3 хвилини до кінця додайте часник, моркву та цибулю. Зніміть каструлю з плити, накрийте кришкою, охолодіть та приберіть в холодильник на добу.
Раніше ми писали, як приготувати рисовий суп з курячим філе.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!