ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вогняні печериці, приготовані по-корейськи: ви будете приємно здивовані

Рецепти 11:23 - 09 квітня 2024

Закуска, яку ваші гості чекатимуть на всі свята

Вогняні печериці, приготовані по-корейськи: ви будете приємно здивовані

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти

Печериці, приготовані за цим рецептом, виходять соковиті та з насиченим смаком. Вони добре підходять до будь-якого гарніру.

Що треба:

  • Печериці — 600 гр
  • Оцет 9% — 60 мл
  • Рослинна олія — 120 мл
  • Сіль — 1 ч.л.
  • Цукор — 2 ч.л.
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Червона цибулина — 2-3 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Зерна коріандру — 1 ч.л.
  • мелений перець — 1/2 ч.л.
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Запашний перець, гвоздика — за смаком

Приготування:

Промийте гриби, великі наріжте на 2-4 частини. Часник подрібніть пластинками, цибулю наріжте півкільцями. Моркву натріть на тертці для корейської моркви.

Далі у каструлі змішайте всі спеції, оцет, сіль, цукор та олію. Викладіть туди печериці та варіть з моменту закипання 5 хвилин. За 2-3 хвилини до кінця додайте часник, моркву та цибулю. Зніміть каструлю з плити, накрийте кришкою, охолодіть та приберіть в холодильник на добу.

Раніше ми писали, як приготувати рисовий суп з курячим філе.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин