ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Кулінарна майстриня розкрила рецепт гуцульського деруна

Рецепти 18:17 - 10 квітня 2024

Усі продукти для приготування такого деруна вже напевно є на вашій кухні

Кулінарна майстриня розкрила рецепт деруна по-гуцульськи / Фото: instagram/vistovska_cooking

Кулінарна майстриня розкрила рецепт деруна по-гуцульськи / Фото: instagram/vistovska_cooking

Блогерка опублікувала дуже простий рецепт деруна з корисною і смачною начинкою зверху.

Готова страва виходить апетитною, хрусткою і з золотистою скоринкою.

Інгредієнти

  • Картопля — 6 шт;
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт;
  • Гриби — 300 г;
  • Яйце — 1 шт;
  • Борошно — 2 ст.л;
  • Вершки — 150 мл;
  • Сир твердий — 100 г;
  • Сіль, перець, зелень.

Рецепт приготування

  1. На крупній тертці натріть сир і картоплю, а на середній — цибулю.
  2. Змішайте з яйцем, борошном, сіллю, перцем. Усе добре перемішайте.
  3. Викладіть на розігріту пательню і розподіліть по її поверхні ложкою. Смажте на середньому вогні до золотої скоринки та перевертайте.
  4. На іншій сковороді обсмажте нарізані печериці та цибулю. Тушкуйте, поки вода повністю не виправиться, а потім залийте вершками та готуйте ще кілька хвилин.
  5. Викладайте начинку на деруни та притрусіть тертим сиром і рубаною зеленню. Смачного!

Також рекомендуємо спробувати приготувати суп із печерицями, броколі та сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин