Кулінарна майстриня розкрила рецепт гуцульського деруна
Усі продукти для приготування такого деруна вже напевно є на вашій кухні

Кулінарна майстриня розкрила рецепт деруна по-гуцульськи / Фото: instagram/vistovska_cooking
Блогерка опублікувала дуже простий рецепт деруна з корисною і смачною начинкою зверху.
Готова страва виходить апетитною, хрусткою і з золотистою скоринкою.
Інгредієнти
- Картопля — 6 шт;
- Цибуля ріпчаста — 2 шт;
- Гриби — 300 г;
- Яйце — 1 шт;
- Борошно — 2 ст.л;
- Вершки — 150 мл;
- Сир твердий — 100 г;
- Сіль, перець, зелень.
Рецепт приготування
- На крупній тертці натріть сир і картоплю, а на середній — цибулю.
- Змішайте з яйцем, борошном, сіллю, перцем. Усе добре перемішайте.
- Викладіть на розігріту пательню і розподіліть по її поверхні ложкою. Смажте на середньому вогні до золотої скоринки та перевертайте.
- На іншій сковороді обсмажте нарізані печериці та цибулю. Тушкуйте, поки вода повністю не виправиться, а потім залийте вершками та готуйте ще кілька хвилин.
- Викладайте начинку на деруни та притрусіть тертим сиром і рубаною зеленню. Смачного!
Також рекомендуємо спробувати приготувати суп із печерицями, броколі та сиром.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні