Дуже смачна буженина з курячої грудки
Її аромат зведе з розуму

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний|Підписатись
Буженина з курячої грудки припаде до смаку як дорослим, так і дітям. Вона в міру солона, виходить достатньо соковита.
Що треба:
- курячі грудки — 3 шт.
- приправи, сіль — за смаком
- томатна паста — 1 ст.
Приготування:
Спочатку позбавте м'ясо від шкіри та відокремте від кісточки. Замочіть підготовлене м'ясо в міцному солоному маринаді (сіль + вода/кефір/квас) протягом мінімум двох годин.
Приготуйте соус, змішавши кетчуп з приправами. Обмажте цим соусом курочку. Перед цим м’ясо бажано проткнути у кількох місцях виделкою для кращого проникнення заправки в м'ясо.
На деко покладіть фольгу і ретельно загорніть у нього курячі грудки, так щоб вони були щільно упаковані. Зробіть кілька маленьких дірочок зверху для виходу повітря. Поставте у духовку (250 градусів) на 20 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати мегакруті картопляні оладки з сиром фета.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!