Готуємо рулет з печінки: покрокова інструкція
Універсальний рулет з печінки на будь-який смак

Рулет із печінки/Фото: Bing
Цей рулет з курячої печінки стане справжньою окрасою вашого святкового столу. Він готується неймовірно просто, а інгредієнти доступні у будь-якому магазині.
Інгредієнти:
- 150-200 г курячої печінки.
- 3 яйця.
- 1 цибулина.
- 5 ст. л. манки.
- Кріп або петрушка (за вашим смаком).
- 3 шматочки хліба або батона.
- 150-200 мл молока.
- Сіль, перець, спеції за смаком.
Приготування:
- Подрібніть курячу печінку в блендері (або наріжте дрібними шматочками).
- Додайте до печінки яйця, обсмажену цибулю, подрібнену зелень, хліб, замочений у молоці, та спеції. Перемішайте до однорідної маси, схожої на густу сметану.
- Розкладіть фарш у спеціальні пакети для рулетів або звичайні харчові пакети, заповнюючи їх не до кінця, адже манка під час варіння збільшиться в об'ємі.
- Відваріть рулети в підсоленій киплячій воді протягом 35 хвилин.
Подавайте рулет, нарізавши його скибками. Він чудово смакує як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Для більш насиченого смаку можна додати до фаршу обсмажені гриби або тертий сир. Якщо ви хочете, щоб рулет був більш щільним, можна додати до фаршу 1 столову ложку борошна. Замість манки можна використовувати панірувальні сухарі.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні