ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готуємо рулет з печінки: покрокова інструкція

Рецепти 19:40 - 20 квітня 2024

Універсальний рулет з печінки на будь-який смак

Готуємо рулет з печінки: покрокова інструкція

Рулет із печінки/Фото: Bing

Цей рулет з курячої печінки стане справжньою окрасою вашого святкового столу. Він готується неймовірно просто, а інгредієнти доступні у будь-якому магазині.

Інгредієнти:

  • 150-200 г курячої печінки.
  • 3 яйця.
  • 1 цибулина.
  • 5 ст. л. манки.
  • Кріп або петрушка (за вашим смаком).
  • 3 шматочки хліба або батона.
  • 150-200 мл молока.
  • Сіль, перець, спеції за смаком.

Приготування:

  1. Подрібніть курячу печінку в блендері (або наріжте дрібними шматочками).
  2. Додайте до печінки яйця, обсмажену цибулю, подрібнену зелень, хліб, замочений у молоці, та спеції. Перемішайте до однорідної маси, схожої на густу сметану.
  3. Розкладіть фарш у спеціальні пакети для рулетів або звичайні харчові пакети, заповнюючи їх не до кінця, адже манка під час варіння збільшиться в об'ємі.
  4. Відваріть рулети в підсоленій киплячій воді протягом 35 хвилин.

Подавайте рулет, нарізавши його скибками. Він чудово смакує як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Для більш насиченого смаку можна додати до фаршу обсмажені гриби або тертий сир. Якщо ви хочете, щоб рулет був більш щільним, можна додати до фаршу 1 столову ложку борошна. Замість манки можна використовувати панірувальні сухарі.

Як просто і смачно засолити червону рибу в домашніх умовах.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин