Гарячі бутерброди з духовки: ситна та ароматна страва на будь-який смак
Мега-смачні бутерброди по-французьки

Гарячі бутерброди/Фото: Bing
Ця страва поєднує в собі простоту приготування, доступні інгредієнти та неймовірний смак. Хрусткий багет, соковиті овочі, ніжне куряче м'ясо та ароматний сир — що може бути краще?
Інгредієнти:
- 1 великий багет.
- 2 помідори.
- 1 болгарський перець.
- 1 відварене куряче філе.
- 200 г сиру.
- 1 цибулина.
- 3 відварені яйця.
- 2 ч. л. майонезу.
- Сіль, перець за смаком.
Приготування:
- Овочі помити, дрібно нарізати. Куряче філе нарізати кубиками, а сир натерти на тертці.
- З'єднати всі інгредієнти, додати майонез, сіль та перець за смаком.
- Розрізати багет вздовж, не дорізуючи до кінця. Викласти начинку всередину, зверху посипати тертим сиром.
- Випікати в розігрітій до 190°C духовці протягом 10-12 хвилин, до золотистого кольору сиру.
Для більш насиченого смаку можна додати до начинки трохи обсмаженої цибулі. А замість майонезу можна використовувати сметану або йогурт.
Якщо ви хочете зробити бутерброди більш ситними, можна додати до начинки трохи шинки або ковбаси.
Спробуйте простий рецепт яблучної шарлотки без яєць на сковорідці.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні